Usluga stanovanja i prehrane

Dom za starije i osobe Ježdovec pruža visoku razinu standarda stanovanja osoba starije životne dobi.
U Domu se nalaze jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe, koje su funkcionalno opremljene po najvišim standardima. Svaka soba ima kupaonicu koja je u potpunosti opremljena i prilagođena korisnicima i njihovim potrebama. U objektima se nalaze liftovi za pokretne i nepokretne osobe.
Korisnici svoje slobodno vrijeme provode u prostorijama dnevnog boravka, uređenim šetnicama boraveći na svježem i čistom zraku. Dom također pruža  frizerske i pedikerske usluge.

Fizikalna terapija i zdravstvena skrb

Usluge fizikalne terapije provode fizioterapeuti zaposleni u domu, koji sa korisnicima provode grupne i individualne vježbe (elektroterapija, medicinska gimnastika, med.masaža, vježbe disanja, hodanja, stajanja).
Kvalitetno i stručno osoblje svakodnevno prati zdravstveno stanje svih korisnika, psihičke promjene te se poduzimaju potrebne mjera liječenja i pružanja potrebnih usluga..
Air Jordan 5 Retro

Prehrana

Prehrana je prilagođena korisnicima i njihovim potrebama i zdravstvenim dijagnozama, te se provodi prema HACCP sustavu.
Trudimo se da prehrana bude raznolika i usklađena s preporukama zdrave prehrane te njihovim energetskim potrebama .
Svakodnevno se poslužuje standardni, dijabetički , žučni i miksani dnevni obroci, dok se jednom tjedno sastaje grupa za jelovnik, koja usklađuje želje i potrebe korisnika.

Usluge praone

Dom za svoje potrebe ima organiziranu brigu o osobnom i posteljnom rublju korisnika.