Kontakt

S Poštovanjem Prema Starijim Generacijama

Podružnica Zaprešić

Dom za starije osobe Zaprešić novootvoreni je dom u zaprešićkom naselju Veliki Vrh, a podružnica je Doma za starije osobe Ježdovec.

Dom se prostire  na tri etaže, a osigurava smještaj za 34 korisnika u prostranim, moderno i funkcionalno uređenim jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama.

Opremljen je liftom i ostalom  infrastrukturom koja osobama treće životne dobi omogućava maksimalnu samostalnost i izuzetnu kvalitetu života, za što im je potrebna podrška u smislu zadovoljavanja osnovnih životnih potreba, stanovanja, prehrane, zdravstvene njege, fizikalne i radne terapije.

Namijenjen je  osobama koje su usprkos životnoj dobi zadržale fizičku i mentalnu vitalnost, a kada u tom smislu dođe do promjene, svakog od naših korisnika moći ćemo adekvatno zbrinuti bilo na toj lokaciji ili na lokaciji središnjice u Ježdovcu.

Također, možemo se pohvaliti izvrsnom prometnom povezanošću sa gradom Zagrebom, kako javnim prijevozom, tako i osobnim automobilom.

Okružen zelenilom, u neposrednoj blizini Jelačićevih Novih dvora, te poznatog konjičkog kluba, mjesto je  u kojem svaki korisnik može pronaći mir i ugodu koju pruža ovaj kutak Hrvatskog Zagorja.

Dom Ježdovec
Image by Freepik Image by Freepik